Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Raadgevers in de Zorg voor maatwerk

Raadgevers in de Zorg is een samenwerkingsverband van ervaren adviseurs in de gezondheidszorg. Onze opdrachtgevers zijn zowel besturen van ziekenhuizen, als medische staven en stafmaatschappen of afzonderlijke maatschappen. Veelal voeren wij opdrachten uit ‘op de brug’ tussen bestuur en management en medisch specialisten.

Binnen dit platform kunnen nu opdrachten binnen de volle breedte en diepte worden voorzien van een advies op maat. Via het logo leest u meer.

Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact