Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Afbeelding1 webformaatNieuwe woning of praktijkruimte op het oog?

Wij regelen ook uw hypotheek

Gelukkig zijn wij van alle markten thuis als het op financieel advies aankomt: ook de aankoop of verkoop van uw huis kunnen wij tot in de puntjes voor u verzorgen. Wij regelen uw hypotheek of begeleiden de aankoop of huur van een praktijkpand.

Bij onze erkende hypotheekadviseurs kunt u terecht voor een helder advies. Wij houden rekening met uw wensen en uw financiële mogelijkheden. Omdat wij u al goed kennen geeft dat een voorsprong. Vervolgens verkennen wij de markt en zoeken we naar een hypotheekaanbieding die het beste bij u past. Ook hier is een medicus geen doorsnee klant.

Wij begeleiden het gehele traject – van de hypotheek-offerte tot en met de overdracht bij de notaris – en houden de agenda voor u in de gaten. Maar ook tijdens de looptijd van de hypothecaire lening houden wij vinger aan de pols. Is het verstandig om tussentijds af te lossen of om de rente voortijdig aan te passen? Wij beantwoorden deze en andere vragen voor u.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Onze hypotheekadviseurs staan u graag te woord.

Wat kost hypotheek advies bij de Raadgevers?

Hulp van onze makelaar bij de aankoop van uw woonhuis of praktijkpand is niet standaard inbegrepen. De kosten van aankoopbemiddeling bedragen € 127,50 per uur.

Goed advies en een hypotheek aanvraag kost 15 tot 20 uur. De kosten voor een gemiddelde hypotheek kunnen dan variëren van € 1.920 tot € 2.550, afhankelijk van het aantal uren dat wij voor u bezig zijn. Wilt u van tevoren precies weten waar u aan toe bent, dan kan dat natuurlijk ook. Wij spreken dan een vast bedrag met u af. De hoogte hiervan is onder andere afhankelijk van de complexiteit van uw hypotheek.

Hypotheekmonitor

Om de kosten van nazorg zo laag mogelijk te houden hebben wij een aantal werkzaamheden gebundeld en samengebracht in een apart serviceabonnement, de HypotheekMonitor.

De tarieven voor ons hypotheekadvies en –bemiddeling zijn vrij van BTW. De kosten van aankoopbemiddeling zijn exclusief BTW.

Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact