Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Personeelsmanagement

Maak gebruik van onze expertise en de expertise van ons netwerk voor P&O-ondersteuning, juridische diensten en overige personeelsdiensten.

P&O-ondersteuning

Uw personeel, ook onze zaak

Hoe haal ik het beste uit mijn medewerkers? Hoe zorg ik dat mijn personeel zich kan ontplooien? Wat doe ik bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid? Wat betekent dat voor mijn bedrijfsvoering en de betreffende medewerker?

Naast uw dagelijkse werkzaamheden brengen deze vraagstukken een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Uw organisatie is van u en uw personeel afhankelijk. Wanneer u mensen in dienst heeft is personeelsmanagement een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Samen met u kunnen wij uw personeelsbeleid opzetten en implementeren, zodat u eenduidig omgaat met werving & selectie, verzuim, opleiding en beloning.

Juridische ondersteuning

Hulp bij voorwaarden en geschillen

Een belangrijk onderdeel van een goed personeelsbeleid is het hanteren van heldere arbeidsvoorwaarden. Zo worden de kaders tussen werkgever en werknemer duidelijk.

Wij ondersteunen werkgever bij het opzetten van een deugdelijke arbeidsvoorwaardenbeleid. Ook helpen wij werkgevers bij het vastleggen van deze voorwaarden.

Daarnaast fungeren onze arbeidsjuristen als vraagbaak. Zijn er, bijvoorbeeld, meningsverschillen over de voorwaarden, dan helpen wij werkgevers bij het interpreteren van de arbeidsvoorwaarden en bepalen wij de rechtspositie.

Ontstaat er een geschil met een werknemer, dan bepalen onze arbeidsjuristen, samen met u, een plan van aanpak.

Meer personeelsdiensten

Maak gebruik van ons netwerk

Een praktijk voeren met personeel is een enorme opgave. Naast medicus wordt van u verwacht dat u ook bent als ondernemer en manager. Naast vraagstukken op het gebied van P&O en arbeidsrecht,  zijn er ook vele andere vraagstukken met betrekking tot personeel. Hoe regelt u bijvoorbeeld uw verzuim, het pensioen en de zorg?

Gelukkig hebben wij daar oplossingen voor. Onze collega’s van Raadgevers Pensioen kunnen u helpen met het opzetten, beheren en beoordelen van een pensioenregeling en andere employee benefits.

Daarnaast helpen onze collega’s van Inzet met Zorg werkgever niet alleen een arbo- en reïntegratiedienst, maar regelen ook uw loonadministratie en bieden juridische en P&O-ondersteuning als alles-in-één-concept. Op deze manier houden we een goede regie op alle zaken rondom uw personeel.

Meer weten?

Personeelsmanagement

Voor alle vragen over personeelsmanagement kunt u terecht bij uw bekende adviseur.

Wij staan u graag te woord.

Netwerkdiensten

Inzet met Zorg

Voor vragen over personeelsmanagement als Alles-in-1-concept kunt u terecht bij Inzet met Zorg.

Raadgevers Pensioen

Voor vragen over pensioen en employee benefits kunt u terecht bij Raadgevers Pensioen.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van personeelsmanagement, waaronder:

 • onze privacyverklaring;
 • onze algemene voorwaarden.
Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact