Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Personeelsmanagement

Maak gebruik van onze expertise en de expertise van ons netwerk voor P&O-ondersteuning, juridische diensten en overige personeelsdiensten.

P&O-ondersteuning

Uw personeel, ook onze zaak

Hoe haal ik het beste uit mijn medewerkers? Hoe zorg ik dat mijn personeel zich kan ontplooien? Wat doe ik bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid? Wat betekent dat voor mijn bedrijfsvoering en de betreffende medewerker?

Naast uw dagelijkse werkzaamheden brengen deze vraagstukken een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Uw organisatie is van u en uw personeel afhankelijk. Wanneer u mensen in dienst heeft is personeelsmanagement een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Samen met u kunnen wij uw personeelsbeleid opzetten en implementeren, zodat u eenduidig omgaat met werving & selectie, verzuim, opleiding en beloning.

Juridische ondersteuning

Hulp bij voorwaarden en geschillen

Een belangrijk onderdeel van een goed personeelsbeleid is het hanteren van heldere arbeidsvoorwaarden. Zo worden de kaders tussen werkgever en werknemer duidelijk.

Wij ondersteunen werkgever bij het opzetten van een deugdelijke arbeidsvoorwaardenbeleid. Ook helpen wij werkgevers bij het vastleggen van deze voorwaarden.

Daarnaast fungeren onze arbeidsjuristen als vraagbaak. Zijn er, bijvoorbeeld, meningsverschillen over de voorwaarden, dan helpen wij werkgevers bij het interpreteren van de arbeidsvoorwaarden en bepalen wij de rechtspositie.

Ontstaat er een geschil met een werknemer, dan bepalen onze arbeidsjuristen, samen met u, een plan van aanpak.

Meer personeelsdiensten

Maak gebruik van ons netwerk

Een praktijk voeren met personeel is een enorme opgave. Naast medicus wordt van u verwacht dat u ook bent als ondernemer en manager. Naast vraagstukken op het gebied van P&O en arbeidsrecht,  zijn er ook vele andere vraagstukken met betrekking tot personeel. Hoe regelt u bijvoorbeeld uw verzuim, het pensioen en de zorg?

Gelukkig hebben wij daar oplossingen voor. Onze collega’s van Raadgevers Pensioen kunnen u helpen met het opzetten, beheren en beoordelen van een pensioenregeling en andere employee benefits.

Daarnaast helpen onze collega’s van Inzet met Zorg werkgever niet alleen een arbo- en reïntegratiedienst, maar regelen ook uw loonadministratie en bieden juridische en P&O-ondersteuning als alles-in-één-concept. Op deze manier houden we een goede regie op alle zaken rondom uw personeel.

Meer weten?

Personeelsmanagement

Voor alle vragen over personeelsmanagement kunt u terecht bij uw bekende adviseur.

Wij staan u graag te woord.

Netwerkdiensten

Inzet met Zorg

Voor vragen over personeelsmanagement als Alles-in-1-concept kunt u terecht bij Inzet met Zorg.

Raadgevers Pensioen

Voor vragen over pensioen en employee benefits kunt u terecht bij Raadgevers Pensioen.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van personeelsmanagement, waaronder:

 • onze privacyverklaring;
 • onze algemene voorwaarden.
Laatste nieuws
 •  

  Compensatieregeling zwangerschaps- en bevallingsuitkering

  Vanwege een wijziging in de Wazo in mei 2005, verviel de zwangerschap,- en bevallingsuitkering voor de vrouwelijke zelfstandige. Vanaf juni 2008 kregen zij opnieuw recht op een uitkering vanuit de ZEZ. De vrouwen in de periode tussen mei 2005 en juni 2008 konden dus geen aanspraak doen op een zwangerschapsuitkering. Minister Koolmees heeft daarvoor de compensatieregeling in het leven geroepen.

  Lees Meer...

 •  

  Veranderingen in de wet geboorteverlof op til

  In februari heeft de Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees een wetsvoorstel gepresenteerd waarin de partner recht krijgt op meer verlof bij de geboorte van een baby. Nu krijgen partners na de geboorte nog 2 dagen betaald verlof, maar vanaf volgend jaar is het de bedoeling dat de partner een hele week verlof krijgt.

  Lees Meer...

 •  

  DBA tot 1 januari 2020 in de ijskast

  De wet die een einde moest maken aan schijnzelfstandigheid wordt tot 2020 in de ijskast gezet. Daarna moet nieuwe wetgeving klaar zijn. Dat schrijven minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en staatssecretaris Snel (Financiën) in een brief aan de Tweede Kamer. De handhaving van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) was eerder al opgeschort tot 1 juli van dit jaar.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact