Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Personeelsmanagement

Maak gebruik van onze expertise en de expertise van ons netwerk voor P&O-ondersteuning, juridische diensten en overige personeelsdiensten.

P&O-ondersteuning

Uw personeel, ook onze zaak

Hoe haal ik het beste uit mijn medewerkers? Hoe zorg ik dat mijn personeel zich kan ontplooien? Wat doe ik bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid? Wat betekent dat voor mijn bedrijfsvoering en de betreffende medewerker?

Naast uw dagelijkse werkzaamheden brengen deze vraagstukken een grote verantwoordelijkheid met zich mee.

Uw organisatie is van u en uw personeel afhankelijk. Wanneer u mensen in dienst heeft is personeelsmanagement een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Samen met u kunnen wij uw personeelsbeleid opzetten en implementeren, zodat u eenduidig omgaat met werving & selectie, verzuim, opleiding en beloning.

Juridische ondersteuning

Hulp bij voorwaarden en geschillen

Een belangrijk onderdeel van een goed personeelsbeleid is het hanteren van heldere arbeidsvoorwaarden. Zo worden de kaders tussen werkgever en werknemer duidelijk.

Wij ondersteunen werkgever bij het opzetten van een deugdelijke arbeidsvoorwaardenbeleid. Ook helpen wij werkgevers bij het vastleggen van deze voorwaarden.

Daarnaast fungeren onze arbeidsjuristen als vraagbaak. Zijn er, bijvoorbeeld, meningsverschillen over de voorwaarden, dan helpen wij werkgevers bij het interpreteren van de arbeidsvoorwaarden en bepalen wij de rechtspositie.

Ontstaat er een geschil met een werknemer, dan bepalen onze arbeidsjuristen, samen met u, een plan van aanpak.

Meer personeelsdiensten

Maak gebruik van ons netwerk

Een praktijk voeren met personeel is een enorme opgave. Naast medicus wordt van u verwacht dat u ook bent als ondernemer en manager. Naast vraagstukken op het gebied van P&O en arbeidsrecht,  zijn er ook vele andere vraagstukken met betrekking tot personeel. Hoe regelt u bijvoorbeeld uw verzuim, het pensioen en de zorg?

Gelukkig hebben wij daar oplossingen voor. Onze collega’s van Raadgevers Pensioen kunnen u helpen met het opzetten, beheren en beoordelen van een pensioenregeling en andere employee benefits.

Daarnaast helpen onze collega’s van Inzet met Zorg werkgever niet alleen een arbo- en reïntegratiedienst, maar regelen ook uw loonadministratie en bieden juridische en P&O-ondersteuning als alles-in-één-concept. Op deze manier houden we een goede regie op alle zaken rondom uw personeel.

Meer weten?

Personeelsmanagement

Voor alle vragen over personeelsmanagement kunt u terecht bij uw bekende adviseur.

Wij staan u graag te woord.

Netwerkdiensten

Inzet met Zorg

Voor vragen over personeelsmanagement als Alles-in-1-concept kunt u terecht bij Inzet met Zorg.

Raadgevers Pensioen

Voor vragen over pensioen en employee benefits kunt u terecht bij Raadgevers Pensioen.

Documenten

Lees hier meer over onze dienstverlening ten aanzien van personeelsmanagement, waaronder:

 • onze privacyverklaring;
 • onze algemene voorwaarden.
Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact