Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Personeelsmanagement: uw personeel ook onze zaak

In de praktijk

Hoe haal ik het beste uit mijn medewerkers? Hoe zorg ik dat mijn personeel zich kan ontplooien? Wat doe ik bij ziekte of langdurige arbeidsongeschiktheid? Wat betekent dat voor mijn bedrijfsvoering en de betreffende medewerker? Naast uw dagelijkse werkzaamheden brengen deze vraagstukken een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Uw organisatie is van u en uw personeel afhankelijk. Wanneer u mensen in dienst heeft is personeelsmanagement een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

personeelsmanagement“Ik werk graag met mensen, daarom ben ik destijds ook aan de opleiding begonnen. Het vak kent vele aspecten. Zo houd ik mij als HR medewerker bezig met beleid en implementatie, verzuim, werving & selectie, opleiding en beloning. Daarnaast geef ik op verzoek advies aan klanten van de Raadgevers. Mijn werk is afwisselend en dynamisch. Juist het adviseren van klanten geeft weer een bijzondere draai aan mijn dag. Dan moet ik me helemaal verdiepen in een totaal andere organisatiestructuur en een specifiek probleem. Het mooie is dat we er altijd met elkaar uitkomen. Bij de klant maar ook bij de Raadgevers”. Marlies Meyer

Hoe regelt u bijvoorbeeld uw verzuim, het pensioen en de zorg? Een bedrijf starten met personeel is een enorme stap. Buiten de financiële aspecten zijn er ook de emotionele. Naast medicus bent u ondernemer en dan ook nog manager. Dat valt niet mee. U kunt wel wat hulp gebruiken. Gelukkig hebben wij daar oplossingen voor. Neem contact met ons op en laat een van onze adviseurs u daar meer over vertellen.

Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact