Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Doorlopend verzekerd voor reis en annulering

Gaat u meer dan een keer per jaar op vakantie?

ski-tour-635973_640

Of gaat u naast uw vakantie regelmatig naar het buitenland voor lezingen, cursussen of congressen? Dan loont het om een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Waar u ook heen gaat…

Ongeacht de bestemming: naar de zon, de zee, een stad of waarheen u ook gaat. Met een goede reis- en/of annuleringsverzekering bent u altijd verzekerd van de juiste dekking en hulp als u in het buitenland verblijft. U kunt uw eigen keuzes maken uit de verschillende dekkingsvormen en bijbehorende premies. Uit de risico’s die u wilt verzekeren en die u zelf wilt dragen.

Reis- en annuleringsverzekering Raadhoven

Wat valt op aan het product voor reizen:
* congressen zijn standaard meeverzekerd;
* hogere verzekerde bedragen;
* medische instrumenten meeverzekerd.

Verder standaard:
* Personen.
* Bagage.
* Geneeskundige kosten.
* Skiën en snowboarden.

Wat valt op aan het product voor annuleren:
* onderdelen van samengestelde reizen zijn meeverzekerd;
* annulering in verband met uitval van de waarnemer is verzekerd;
* als reden voor annulering is een maatschapsgeschil of een op hand zijnde dissociatie meeverzekerd;
* u kunt tot een bedrag van € 5.000 annulering meeverzekeren.

In deze folder kunt u meer lezen over de reis- en annuleringsverzekering van Raadhoven. Op de site van Raadhoven vindt u ook meer informatie en de voorwaarden.

U kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor meer informatie over keuzes, risico’s en premies. Belt u met uw adviseur of met 030 252 54 00

Meer weten?

Wilt u meer weten over een reis- en/of annuleringsverzekering? Wij staan voor u klaar.

andere verzekeringen

Laatste nieuws
 •  

  Compensatieregeling zwangerschaps- en bevallingsuitkering

  Vanwege een wijziging in de Wazo in mei 2005, verviel de zwangerschap,- en bevallingsuitkering voor de vrouwelijke zelfstandige. Vanaf juni 2008 kregen zij opnieuw recht op een uitkering vanuit de ZEZ. De vrouwen in de periode tussen mei 2005 en juni 2008 konden dus geen aanspraak doen op een zwangerschapsuitkering. Minister Koolmees heeft daarvoor de compensatieregeling in het leven geroepen.

  Lees Meer...

 •  

  Veranderingen in de wet geboorteverlof op til

  In februari heeft de Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees een wetsvoorstel gepresenteerd waarin de partner recht krijgt op meer verlof bij de geboorte van een baby. Nu krijgen partners na de geboorte nog 2 dagen betaald verlof, maar vanaf volgend jaar is het de bedoeling dat de partner een hele week verlof krijgt.

  Lees Meer...

 •  

  DBA tot 1 januari 2020 in de ijskast

  De wet die een einde moest maken aan schijnzelfstandigheid wordt tot 2020 in de ijskast gezet. Daarna moet nieuwe wetgeving klaar zijn. Dat schrijven minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en staatssecretaris Snel (Financiën) in een brief aan de Tweede Kamer. De handhaving van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) was eerder al opgeschort tot 1 juli van dit jaar.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact