Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Doorlopend verzekerd voor reis en annulering

Gaat u meer dan een keer per jaar op vakantie?

ski-tour-635973_640

Of gaat u naast uw vakantie regelmatig naar het buitenland voor lezingen, cursussen of congressen? Dan loont het om een doorlopende reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Waar u ook heen gaat…

Ongeacht de bestemming: naar de zon, de zee, een stad of waarheen u ook gaat. Met een goede reis- en/of annuleringsverzekering bent u altijd verzekerd van de juiste dekking en hulp als u in het buitenland verblijft. U kunt uw eigen keuzes maken uit de verschillende dekkingsvormen en bijbehorende premies. Uit de risico’s die u wilt verzekeren en die u zelf wilt dragen.

Reis- en annuleringsverzekering Raadhoven

Wat valt op aan het product voor reizen:
* congressen zijn standaard meeverzekerd;
* hogere verzekerde bedragen;
* medische instrumenten meeverzekerd.

Verder standaard:
* Personen.
* Bagage.
* Geneeskundige kosten.
* Skiën en snowboarden.

Wat valt op aan het product voor annuleren:
* onderdelen van samengestelde reizen zijn meeverzekerd;
* annulering in verband met uitval van de waarnemer is verzekerd;
* als reden voor annulering is een maatschapsgeschil of een op hand zijnde dissociatie meeverzekerd;
* u kunt tot een bedrag van € 5.000 annulering meeverzekeren.

In deze folder kunt u meer lezen over de reis- en annuleringsverzekering van Raadhoven. Op de site van Raadhoven vindt u ook meer informatie en de voorwaarden.

U kunt natuurlijk contact met ons opnemen voor meer informatie over keuzes, risico’s en premies. Belt u met uw adviseur of met 030 252 54 00

Meer weten?

Wilt u meer weten over een reis- en/of annuleringsverzekering? Wij staan voor u klaar.

andere verzekeringen

Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact