Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Ik zit midden in een arbeidsconflict…

rechtsbijstand verzekering

Een geschil?

Hoe lost u een geschil goed op?

Heeft u een geschil met een leverancier, een conflict in de maatschap, bent u ontslagen of heeft u problemen bij het verhalen van een schade? Dan is het een prettig idee dat u aanspraak kunt maken op uw rechtsbijstandsverzekering.

Een rechtsbijstand helpt

Hoe voorzichtig of zorgvuldig u ook bent u kunt altijd in een conflict terecht komen. Het inschakelen van een advocaat zonder dat u uw verzekering kunt aanspreken is een kostbare zaak. De kosten overstijgen al snel de jaarpremie van een dergelijke verzekering.

Meer weten?

Bespreek de mogelijkheden met uw adviseur of neem contact met ons op.

Starterstips

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact