Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Ik zit midden in een arbeidsconflict…

rechtsbijstand verzekering

Een geschil?

Hoe lost u een geschil goed op?

Heeft u een geschil met een leverancier, een conflict in de maatschap, bent u ontslagen of heeft u problemen bij het verhalen van een schade? Dan is het een prettig idee dat u aanspraak kunt maken op uw rechtsbijstandsverzekering.

Een rechtsbijstand helpt

Hoe voorzichtig of zorgvuldig u ook bent u kunt altijd in een conflict terecht komen. Het inschakelen van een advocaat zonder dat u uw verzekering kunt aanspreken is een kostbare zaak. De kosten overstijgen al snel de jaarpremie van een dergelijke verzekering.

Meer weten?

Bespreek de mogelijkheden met uw adviseur of neem contact met ons op.

Starterstips

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  Compensatieregeling zwangerschaps- en bevallingsuitkering

  Vanwege een wijziging in de Wazo in mei 2005, verviel de zwangerschap,- en bevallingsuitkering voor de vrouwelijke zelfstandige. Vanaf juni 2008 kregen zij opnieuw recht op een uitkering vanuit de ZEZ. De vrouwen in de periode tussen mei 2005 en juni 2008 konden dus geen aanspraak doen op een zwangerschapsuitkering. Minister Koolmees heeft daarvoor de compensatieregeling in het leven geroepen.

  Lees Meer...

 •  

  Veranderingen in de wet geboorteverlof op til

  In februari heeft de Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees een wetsvoorstel gepresenteerd waarin de partner recht krijgt op meer verlof bij de geboorte van een baby. Nu krijgen partners na de geboorte nog 2 dagen betaald verlof, maar vanaf volgend jaar is het de bedoeling dat de partner een hele week verlof krijgt.

  Lees Meer...

 •  

  DBA tot 1 januari 2020 in de ijskast

  De wet die een einde moest maken aan schijnzelfstandigheid wordt tot 2020 in de ijskast gezet. Daarna moet nieuwe wetgeving klaar zijn. Dat schrijven minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en staatssecretaris Snel (Financiƫn) in een brief aan de Tweede Kamer. De handhaving van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) was eerder al opgeschort tot 1 juli van dit jaar.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact