Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Ik zit midden in een arbeidsconflict…

rechtsbijstand verzekering

Een geschil?

Hoe lost u een geschil goed op?

Heeft u een geschil met een leverancier, een conflict in de maatschap, bent u ontslagen of heeft u problemen bij het verhalen van een schade? Dan is het een prettig idee dat u aanspraak kunt maken op uw rechtsbijstandsverzekering.

Een rechtsbijstand helpt

Hoe voorzichtig of zorgvuldig u ook bent u kunt altijd in een conflict terecht komen. Het inschakelen van een advocaat zonder dat u uw verzekering kunt aanspreken is een kostbare zaak. De kosten overstijgen al snel de jaarpremie van een dergelijke verzekering.

Meer weten?

Bespreek de mogelijkheden met uw adviseur of neem contact met ons op.

Starterstips

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact