Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Robbie Kompleet: kompleter kan het niet

Makkelijker, beter en fijner….

Uw leven is hectisch. U heeft een onderneming, een drukke praktijk, u werkt als zzp’er of in een maatschap. U kunt wel wat hulp gebruiken! Robbie Kompleet regelt uw financiële administratie, belastingen, verzekeringen, hypotheken en pensioen en geeft u financieel advies. Alle financiële diensten in één concept verenigd. Op maat!

Robbie is praktisch en bespaart u tijd. En dus ook geld. Maar het levert vooral een samenhangend en goed advies op. Omdat we het inderdaad makkelijker, beter en fijner kunnen maken. Lees meer over Robbie in de folder (button ->)

Ik werk al jaren in de financiële sector. Tot voor kort als adviseur bij Raadgevers Kuijkhoven. Nu werk ik bij Robbie.

Door mijn lange ervaring als adviseur voor medici begrijp ik wat een medisch ondernemer wil en wat hem of haar bezighoudt. Bovendien is mijn vrouw tandarts met een eigen praktijk. Ik zie het dus ook nog van de andere kant. Het is een zwaar beroep met de nodige risico’s.

Daarnaast brengt het ondernemerschap nogal wat taken met zich mee. Zeker als je net gaat starten. Belastingzaken, financiële administratie, overeenkomsten met werkgevers, administratie van je eigen praktijk, personeel en meer van dat soort noodzakelijke dingen. Niet leuk, wel nodig.

Albert Heeling – Register belastingadviseur bij Robbie Kompleet

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Robbie Kompleet. Wij helpen u graag verder. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Robbie_defRobbie’s tarieven zijn scherp en helder, maar hangen ook af van uw persoonlijke situatie. Omdat een praktijkhouder of maatschapslid nou eenmaal meer advies nodig heeft dan een startende waarnemer.

De tarieven zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring: hoeveel tijd besteden we gemiddeld aan een klant? Het kan natuurlijk zijn dat u meer advies en tijd van ons nodig hebt. In dat geval bespreken we bijtijds de extra kosten.

In de folder (button hierboven) vindt u meer informatie over onze diensten. Op de achterkant leest u ook meer over de kosten voor bijvoorbeeld een waarnemer.

Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact