Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

RK sponsort de DSK:

het jaarlijkse kerstdinerRaadgevers sponsort

Het DSK bestuur organiseerde deze kerst weer een geweldig diner voor alle leden. Met ondersteuning van Raadgevers Kuijkhoven.

Het werd een zeer geslaagde avond.

De DSK: bedankt voor de wijnen. Ze smaakten erg goed, we hebben er van genoten. Het was sowieso een top avond en we zijn de kerstvakantie daarmee heel goed begonnen.

én Sponsoring DSKde super-de-luxe bestuursbus

Het nieuwe bestuur van de DSK zoals ieder jaar weer op de foto met de bestuursbus. Voorzien van de logo’s van Raadgevers Kuijkhoven, Robbie Kompleet en de DSK.10 Starterstip

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact