Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Finance Run 2015

Sjoerd loopt mee…

Sjoerdfinancerun2015

Bron foto’s Lindenhaeghe.

Afgelopen vrijdag 4 september is de Finance Run gelopen. Bijna 500 financials aan de start van de tweede editie van dit loopevenement. Collega Sjoerd Sikking liep mee bij het team van Lindenhaeghe (opleider voor het bank en verzekeringswezen).

De opbrengst van de dag komt ten goede aan Stichting LEF. Hierdoor investeert de financiële dienstverlening in het financiële bewustzijn van jongeren.

financerun

Bron foto’s Lindenhaeghe.10 Starterstip

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact