Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

We ondernemen het samen

RA_folder_dierenarts_LR

Lees meer in de brochure dierenartsen

Van start tot stop

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we al meer dan veertig jaar dierenartsen bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig. Voor dingen waar u liever niet aan denkt maar ook voor dingen die u graag ziet gebeuren.

Dierenarts én ondernemer

De meeste dierenartsen leren we tijdens hun studie al kennen, als we ze voorlichten over de ondernemende kant van het vak. En daar gaan we mee door als ze klant zijn.

We adviseren u bij uw eerste contractbespreking, maar ook als u wilt waarnemen. Wilt u uiteindelijk eigen baas zijn of blijft u liever in loondienst? Hoe combineert u uw ambities met die van uw partner? Hoe regelt u de inkoop? Kunt u het vak na tien jaar fysiek nog aan of wilt u een overstap maken? Wilt u associëren of onverhoopt dissociëren? Wanneer en aan wie verkoopt u uw praktijk?

Een adviseur die u kent

Allemaal vragen die u in het werkende leven tegen zult komen. Dan is het prettig om een adviseur te hebben die u kent en die weet waar hij over praat. U leest meer over onze dienstverlening in de brochure.

Uw team

Peter van Brakel | praktijkadviseur
pvanbrakel@raadgevers.nl
06 146 38 448

Robert Meijer | praktijkadviseur
rmeijer@raadgevers.nl
06 267 08 404

Sjoerd Sikking | praktijkadviseur
ssikking@raadgevers.nl
06 287 84 043

Philip Jaspers | praktijkadviseur
pjaspers@raadgevers.nl
06 532 27 242

Jean Paul Vrijenhoek | contact en beheer
jpvrijenhoek@raadgevers.nl
030 252 54 96

Goed ondernemerschap brengt je tot grote hoogte…

dag 1: 22 februari 2018

Samen met Van Lanschot en Raadgevers Kuijkhoven organiseert digiRedo vanaf januari 2018 ‘The Sky is the Limit’ – een 5-delige training voor (jonge) dierenartsen die het ondernemerschap ambiëren en associatie of een eigen praktijk overwegen. Dag 2 t/m 5: 15-03 / 5-04 / 25-04 / 17-05.

Op de site van digiRedo lees je meer over de cursus. Er zijn maar 12 plekken, meld je dus snel aan als je interesse hebt.

Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact