Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

We ondernemen het samen

RA_folder_dierenarts_LR

Lees meer in de brochure dierenartsen

Van start tot stop

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we al meer dan veertig jaar dierenartsen bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig. Voor dingen waar u liever niet aan denkt maar ook voor dingen die u graag ziet gebeuren.

Dierenarts én ondernemer

De meeste dierenartsen leren we tijdens hun studie al kennen, als we ze voorlichten over de ondernemende kant van het vak. En daar gaan we mee door als ze klant zijn.

We adviseren u bij uw eerste contractbespreking, maar ook als u wilt waarnemen. Wilt u uiteindelijk eigen baas zijn of blijft u liever in loondienst? Hoe combineert u uw ambities met die van uw partner? Hoe regelt u de inkoop? Kunt u het vak na tien jaar fysiek nog aan of wilt u een overstap maken? Wilt u associëren of onverhoopt dissociëren? Wanneer en aan wie verkoopt u uw praktijk?

Een adviseur die u kent

Allemaal vragen die u in het werkende leven tegen zult komen. Dan is het prettig om een adviseur te hebben die u kent en die weet waar hij over praat. U leest meer over onze dienstverlening in de brochure.

Uw team

Peter van Brakel | praktijkadviseur
pvanbrakel@raadgevers.nl
06 146 38 448

Robert Meijer | praktijkadviseur
rmeijer@raadgevers.nl
06 267 08 404

Sjoerd Sikking | praktijkadviseur
ssikking@raadgevers.nl
06 287 84 043

Philip Jaspers | praktijkadviseur
pjaspers@raadgevers.nl
06 532 27 242

Jean Paul Vrijenhoek | contact en beheer
jpvrijenhoek@raadgevers.nl
030 252 54 96

Goed ondernemerschap brengt je tot grote hoogte…

dag 1: 22 februari 2018

Samen met Van Lanschot en Raadgevers Kuijkhoven organiseert digiRedo vanaf januari 2018 ‘The Sky is the Limit’ – een 5-delige training voor (jonge) dierenartsen die het ondernemerschap ambiëren en associatie of een eigen praktijk overwegen. Dag 2 t/m 5: 15-03 / 5-04 / 25-04 / 17-05.

Op de site van digiRedo lees je meer over de cursus. Er zijn maar 12 plekken, meld je dus snel aan als je interesse hebt.

Laatste nieuws
 •  

  Compensatieregeling zwangerschaps- en bevallingsuitkering

  Vanwege een wijziging in de Wazo in mei 2005, verviel de zwangerschap,- en bevallingsuitkering voor de vrouwelijke zelfstandige. Vanaf juni 2008 kregen zij opnieuw recht op een uitkering vanuit de ZEZ. De vrouwen in de periode tussen mei 2005 en juni 2008 konden dus geen aanspraak doen op een zwangerschapsuitkering. Minister Koolmees heeft daarvoor de compensatieregeling in het leven geroepen.

  Lees Meer...

 •  

  Veranderingen in de wet geboorteverlof op til

  In februari heeft de Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees een wetsvoorstel gepresenteerd waarin de partner recht krijgt op meer verlof bij de geboorte van een baby. Nu krijgen partners na de geboorte nog 2 dagen betaald verlof, maar vanaf volgend jaar is het de bedoeling dat de partner een hele week verlof krijgt.

  Lees Meer...

 •  

  DBA tot 1 januari 2020 in de ijskast

  De wet die een einde moest maken aan schijnzelfstandigheid wordt tot 2020 in de ijskast gezet. Daarna moet nieuwe wetgeving klaar zijn. Dat schrijven minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en staatssecretaris Snel (Financiën) in een brief aan de Tweede Kamer. De handhaving van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) was eerder al opgeschort tot 1 juli van dit jaar.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact