Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

We ondernemen het samen

RA_folder_dierenarts_LR

Lees meer in de brochure dierenartsen

Van start tot stop

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we al meer dan veertig jaar dierenartsen bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig. Voor dingen waar u liever niet aan denkt maar ook voor dingen die u graag ziet gebeuren.

Dierenarts én ondernemer

De meeste dierenartsen leren we tijdens hun studie al kennen, als we ze voorlichten over de ondernemende kant van het vak. En daar gaan we mee door als ze klant zijn.

We adviseren u bij uw eerste contractbespreking, maar ook als u wilt waarnemen. Wilt u uiteindelijk eigen baas zijn of blijft u liever in loondienst? Hoe combineert u uw ambities met die van uw partner? Hoe regelt u de inkoop? Kunt u het vak na tien jaar fysiek nog aan of wilt u een overstap maken? Wilt u associëren of onverhoopt dissociëren? Wanneer en aan wie verkoopt u uw praktijk?

Een adviseur die u kent

Allemaal vragen die u in het werkende leven tegen zult komen. Dan is het prettig om een adviseur te hebben die u kent en die weet waar hij over praat. U leest meer over onze dienstverlening in de brochure.

Uw team

Peter van Brakel | praktijkadviseur
pvanbrakel@raadgevers.nl
06 146 38 448

Robert Meijer | praktijkadviseur
rmeijer@raadgevers.nl
06 267 08 404

Sjoerd Sikking | praktijkadviseur
ssikking@raadgevers.nl
06 287 84 043

Philip Jaspers | praktijkadviseur
pjaspers@raadgevers.nl
06 532 27 242

Jean Paul Vrijenhoek | contact en beheer
jpvrijenhoek@raadgevers.nl
030 252 54 96

Goed ondernemerschap brengt je tot grote hoogte…

dag 1: 22 februari 2018

Samen met Van Lanschot en Raadgevers Kuijkhoven organiseert digiRedo vanaf januari 2018 ‘The Sky is the Limit’ – een 5-delige training voor (jonge) dierenartsen die het ondernemerschap ambiëren en associatie of een eigen praktijk overwegen. Dag 2 t/m 5: 15-03 / 5-04 / 25-04 / 17-05.

Op de site van digiRedo lees je meer over de cursus. Er zijn maar 12 plekken, meld je dus snel aan als je interesse hebt.

Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact