Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Door de storm is een boom op het dak gevallen!

Uw woonhuis en inboedel goed verzekeren

Een inboedelverzekering dekt de kosten van de beschadigde spullen in uw woonhuis. Een woonhuisverzekering dekt de schade aan het huis zelf. Dat is wel zo prettig, een dergelijke reparatie aan uw woning kan behoorlijk in de papieren lopen.

Uw huis en inboedel beschermd.

Uw huis en inboedel beschermd.


U kunt de verzekeringen voor uw woonhuis en inboedel beide bij ons afsluiten, dat bespaart kosten en gedoe bij schade. Daarnaast heeft u geen gaten in de dekking of een onnodige overlap.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over een inboedel- en/of woonhuisverzekering? Wij staan voor u klaar.

andere verzekeringen

Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact