Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Door de storm is een boom op het dak gevallen!

Uw woonhuis en inboedel goed verzekeren

Een inboedelverzekering dekt de kosten van de beschadigde spullen in uw woonhuis. Een woonhuisverzekering dekt de schade aan het huis zelf. Dat is wel zo prettig, een dergelijke reparatie aan uw woning kan behoorlijk in de papieren lopen.

Uw huis en inboedel beschermd.

Uw huis en inboedel beschermd.


U kunt de verzekeringen voor uw woonhuis en inboedel beide bij ons afsluiten, dat bespaart kosten en gedoe bij schade. Daarnaast heeft u geen gaten in de dekking of een onnodige overlap.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over een inboedel- en/of woonhuisverzekering? Wij staan voor u klaar.

andere verzekeringen

Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact