Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Ook zo’n zin in een vakantie?

Handig om te weten…

Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.

Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

Een reisverzekering? Onmisbaar..

Een reisverzekering is al snel onmisbaar. Al was het alleen maar omdat uw zorgverzekering in veel landen onvoldoende dekking biedt. Om over diefstal nog maar te zwijgen.

Wat er precies is gedekt op uw reisverzekering kunt u terugvinden in de voorwaarden die bij uw polis horen. Ook kunt u zo controleren of uw kinderen zijn meeverzekerd en tot welke leeftijd.

Reist u buiten Europa?

Zorg dan dat u werelddekking heeft. Kijk goed welke dekkingen u nodig heeft, en voorkom vervelende verrassingen. Laat u anders even goed adviseren.

7 Gouden tips

 1. Activeer uw betaalpas als u buiten Europa op vakantie gaat.
 2. Met de kopie ID app van de overheid maakt u met uw smartphone een veilige kopie van uw identiteitsbewijs.
 3. Zorg dat u de gegevens van uw reisverzekering bij de hand heeft.
 4. Sla alle belangrijke nummers op in uw telefoon.
 5. Neem uw zorgpas mee.
 6. Check of u vaccinaties nodig heeft voor uw bestemming.
 7. Stop onmisbare medicijnen in uw handbagage.

Let op!

Is uw bagage vermist of gestolen? Doe dan onmiddellijk aangifte bij de politie in de plaats waar het voorval plaatsvond. Is uw bagage tijdens het vervoer per vliegtuig, trein, bus of boot beschadigd of vermist geraakt? Laat altijd een P.I.R. (Property Irregularity Report) opmaken door de vervoerder.

Vaak wordt er gedacht dat dit thuis ook mogelijk is, maar dat klopt niet. Heeft u ter plekke geen aangifte gedaan, dan is er geen dekking op uw reisverzekering.Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact