Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Actualiseren verzekering belangrijk!

Verzekeringen zijn voor uw onderneming belangrijk. Bepaalde risico’s moet u nu eenmaal afdekken, omdat de mogelijke financiële consequenties van een schade of ongeval te groot kunnen zijn. Naast het simpelweg verzekeren van het risico is het ook belangrijk dat u uw verzekeringen ‘up to date’ houdt; dat uw verzekeringen aansluiten bij de werkelijke situatie.

Actualiseren

Uw onderneming ontwikkelt zich stapsgewijs. Uw verzekeringspakket groeit meestal met vertraging mee. Dat kan er toe leiden dat uw verzekering niet meer de werkelijke situatie weergeeft. U heeft de dekking uitgebreid of een extra dekking toegevoegd, maar de samenhang is verdwenen. Dit kan in het geval van schade leiden tot grote teleurstellingen en kan zelfs een bedreiging vormen voor het voortbestaan van uw onderneming. Onderverzekering is niet ondenkbaar. Met alle gevolgen van dien.
Uw verzekeringen verdienen dus een regelmatige update, zodat de dekking weer exact aansluit bij de fase waarin uw onderneming zich bevindt.
Een voorbeeld
Tandartspraktijk Jansen heeft een bedrijfsschadeverzekering met een verzekerd bedrag van € 100.000. Er breekt brand uit en de daadwerkelijke brutowinst blijkt dan € 150.000 euro te zijn. Dit soort situaties kunt u beter vermijden.

Wat kunt u doen

Heel simpel. U geeft elke belangrijke wijziging in uw omstandigheden aan ons door. Groter pand, meer patiënten, andere omzet, minder personeel… e.d. Wanneer u ons goed op de hoogte houdt van uw situatie kunnen wij uw verzekering goed laten aansluiten bij de feitelijke situatie binnen uw praktijk.

Actualisering AOV

Bij deze verzekering vragen wij elk jaar naar de wijzigingen in uw omstandigheden. Maar mocht er tussentijds iets veranderen. Laat het ons toch even weten.
Voor meer informatie of het doorgeven van wijzigingen kunt u mailen naar info@raadgevers.nl of bellen met Raadgevers Kuijkhoven op telefoonnummer 030 252540010 Starterstip

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact