Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Uw gegevens

In het onderstaande formulier vragen wij u om algemene persoonsgegevens. U kunt deze gerust aan ons verstrekken, omdat onze website goed beveiligd is. U kunt dit zien aan de de letters ‘https’, het slotje en de groene kleur in de url-balk bovenin.

Maar wat doen wij met uw gegevens?

 • Wij gaan op een verantwoordelijke manier met uw gegevens om.
 • Wij gebruiken de gegevens om u als klant te administreren.
 • Wij vragen u alleen om informatie die wij echt nodig hebben.

In onze privacyverklaring kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Formulier persoonsgegevens

Formulier persoonsgegevens

Wilt u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invullen?
Vragen met een * zijn verplicht.

Adviseur

U wordt klant van Raadgevers Kuijkhoven. Maar mogelijk gaat u ook diensten afnemen van Robbie Kompleet en Inzet met Zorg . Robbie Kompleet is het belastingadvieskantoor van Raadgevers en Inzet met Zorg is de arbodienst en salarisadministrateur. Als dit het geval is dan vragen wij u toestemming om uw persoonsgegevens te delen met deze dienstverleners. Dit voorkomt dat wij meerdere malen aan u vragen om ons dezelfde informatie te verstrekken.

Uw persoonsgegevens

Burgerlijke staat

Persoonsgegevens van uw partner

Gegevens kinderen

Kind 1

Kind 2

Kind 3

Kind 4

Kind 5

Uw beroepsgegevens

Beroepsgegevens van uw partner

Bezig met versturen

Starterstips

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact