Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Uw gegevens

In het onderstaande formulier vragen wij u om algemene persoonsgegevens. U kunt deze gerust aan ons verstrekken, omdat onze website goed beveiligd is. U kunt dit zien aan de de letters ‘https’, het slotje en de groene kleur in de url-balk bovenin.

Maar wat doen wij met uw gegevens?

 • Wij gaan op een verantwoordelijke manier met uw gegevens om.
 • Wij gebruiken de gegevens om u als klant te administreren.
 • Wij vragen u alleen om informatie die wij echt nodig hebben.

In onze privacyverklaring kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Formulier persoonsgegevens

Formulier persoonsgegevens

Wilt u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invullen?
Vragen met een * zijn verplicht.

Adviseur

U wordt klant van Raadgevers Kuijkhoven. Maar mogelijk gaat u ook diensten afnemen van Robbie Kompleet en Inzet met Zorg . Robbie Kompleet is het belastingadvieskantoor van Raadgevers en Inzet met Zorg is de arbodienst en salarisadministrateur. Als dit het geval is dan vragen wij u toestemming om uw persoonsgegevens te delen met deze dienstverleners. Dit voorkomt dat wij meerdere malen aan u vragen om ons dezelfde informatie te verstrekken.

Uw persoonsgegevens

Burgerlijke staat

Persoonsgegevens van uw partner

Gegevens kinderen

Kind 1

Kind 2

Kind 3

Kind 4

Kind 5

Uw beroepsgegevens

Beroepsgegevens van uw partner

Bezig met versturen

Starterstips

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact