Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Uw gegevens

In het onderstaande formulier vragen wij u om algemene persoonsgegevens. U kunt deze gerust aan ons verstrekken, omdat onze website goed beveiligd is. U kunt dit zien aan de de letters ‘https’, het slotje en de groene kleur in de url-balk bovenin.

Maar wat doen wij met uw gegevens?

 • Wij gaan op een verantwoordelijke manier met uw gegevens om.
 • Wij gebruiken de gegevens om u als klant te administreren.
 • Wij vragen u alleen om informatie die wij echt nodig hebben.

In onze privacyverklaring kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Formulier persoonsgegevens

Formulier persoonsgegevens

Wilt u onderstaand formulier zo volledig mogelijk invullen?
Vragen met een * zijn verplicht.

Adviseur

U wordt klant van Raadgevers Kuijkhoven. Maar mogelijk gaat u ook diensten afnemen van Robbie Kompleet en Inzet met Zorg . Robbie Kompleet is het belastingadvieskantoor van Raadgevers en Inzet met Zorg is de arbodienst en salarisadministrateur. Als dit het geval is dan vragen wij u toestemming om uw persoonsgegevens te delen met deze dienstverleners. Dit voorkomt dat wij meerdere malen aan u vragen om ons dezelfde informatie te verstrekken.

Uw persoonsgegevens

Burgerlijke staat

Persoonsgegevens van uw partner

Gegevens kinderen

Kind 1

Kind 2

Kind 3

Kind 4

Kind 5

Uw beroepsgegevens

Beroepsgegevens van uw partner

Bezig met versturen

Starterstips

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  Compensatieregeling zwangerschaps- en bevallingsuitkering

  Vanwege een wijziging in de Wazo in mei 2005, verviel de zwangerschap,- en bevallingsuitkering voor de vrouwelijke zelfstandige. Vanaf juni 2008 kregen zij opnieuw recht op een uitkering vanuit de ZEZ. De vrouwen in de periode tussen mei 2005 en juni 2008 konden dus geen aanspraak doen op een zwangerschapsuitkering. Minister Koolmees heeft daarvoor de compensatieregeling in het leven geroepen.

  Lees Meer...

 •  

  Veranderingen in de wet geboorteverlof op til

  In februari heeft de Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees een wetsvoorstel gepresenteerd waarin de partner recht krijgt op meer verlof bij de geboorte van een baby. Nu krijgen partners na de geboorte nog 2 dagen betaald verlof, maar vanaf volgend jaar is het de bedoeling dat de partner een hele week verlof krijgt.

  Lees Meer...

 •  

  DBA tot 1 januari 2020 in de ijskast

  De wet die een einde moest maken aan schijnzelfstandigheid wordt tot 2020 in de ijskast gezet. Daarna moet nieuwe wetgeving klaar zijn. Dat schrijven minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en staatssecretaris Snel (Financiƫn) in een brief aan de Tweede Kamer. De handhaving van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) was eerder al opgeschort tot 1 juli van dit jaar.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact