Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Stagiaire Master Diergeneeskunde Ilonka Wahl

Win win situatie

Het komt niet vaak voor dat wij een stagiaire kunnen plaatsen. En zeker niet een aankomend medisch ondernemer. Maar sinds kort hebben wij een nieuwe collega die als studente diergeneeskunde bij ons Dierenartsenteam stage loopt. Een win win situatie omdat wij als bedrijf profiteren van een jonge, frisse blik met nieuwe informatie over de komende generatie klanten.

Onderzoek feminisering en de invloed op ondernemerszin dierenartsen

Ilonka Wahl is masterstudente Diergeneeskunde. Voor de track Bestuur & Beleid doet zij onderzoek naar de feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op de ondernemerszin van dierenartsen.

Ilonka WahlIlonka: Op het moment wil ik onderzoeken wat de man-vrouw verhouding bij practici en ondernemers is en of er andere redenen zijn voor mannen en vrouwen om (niet) te gaan ondernemen. Er zijn twee vragenlijsten gemaakt; één voor practici en één voor ondernemers.

De dierenartsklanten van Raadgevers Kuijkhoven hebben allen een mail gehad met het verzoek mee te doen aan een enquête. Tot nu toe loopt dat zeer voorspoedig. Heeft u de enquête nog niet ingevuld? Wilt u dit dan alsnog doen? U zou mij ontzettend helpen door deze in te vullen! Graag ontvang ik de mening van vrouwen en mannen, practici in loondienst en ondernemers. Wilt u een bericht ontvangen wanneer de resultaten bekend zijn of wilt u meer informatie? Dan kunt u uw email adres achterlaten aan het eind van de enquête of een mail sturen naar ilonka.wahl@raadgevers.nl.

Het invullen van de vragenlijst is anoniem en duurt ongeveer 5 minuten. Het onderzoek wordt binnen drie maanden afgerond, waarna de verkregen data zal worden vernietigd.

Klik op één van onderstaande links om naar de juiste vragenlijst te gaan.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en hulp!

Ilonka is inmiddels de gegevens aan het verwerken en zal binnenkort een terugkoppeling verzorgen met de resultaten. We hebben de buttons naar de enquête verwijderd. 10 Starterstip

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  Feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op ondernemerschap

  In een eerder artikel ( 18 maart j.l.) heeft u kunnen lezen over onze stagiaire Ilonka Wahl. Inmiddels heeft zij het onderzoek voor haar master afgerond. In dit artikel leest u een samenvatting van haar bevindingen. Het gehele artikel kunt u via deze pagina inzien of downloaden.

  Lees Meer...

 •  

  Onbezorgd op vakantie

  Onbezorgd op vakantie gaan begint natuurlijk met een topbestemming. Dat is op zich al een hele klus. Maar heeft u uw vakantieplekje gekozen dan is het ook tijd om even na te denken over de bescherming van uw vakantieplezier met een reisverzekering.Veel van onze klanten hebben al een doorlopende reisverzekering. Maar voor wie ( nog ) niet goed verzekerd is vindt u hier wat tips.

  Lees Meer...

 •  

  Sparen? Beleggen? Begin eerst eens met geld opzij zetten

  Als wij praten met jonge cliënten over het opbouwen van vermogen leggen wij altijd uit dat het in de eerste jaren niet uitmaakt wat je doet (sparen, beleggen of aflossen), maar juist dát je wat doet en dat het stelselmatig wordt gedaan.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact