Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Stagiaire Master Diergeneeskunde Ilonka Wahl

Win win situatie

Het komt niet vaak voor dat wij een stagiaire kunnen plaatsen. En zeker niet een aankomend medisch ondernemer. Maar sinds kort hebben wij een nieuwe collega die als studente diergeneeskunde bij ons Dierenartsenteam stage loopt. Een win win situatie omdat wij als bedrijf profiteren van een jonge, frisse blik met nieuwe informatie over de komende generatie klanten.

Onderzoek feminisering en de invloed op ondernemerszin dierenartsen

Ilonka Wahl is masterstudente Diergeneeskunde. Voor de track Bestuur & Beleid doet zij onderzoek naar de feminisering binnen de diergeneeskunde en de invloed hiervan op de ondernemerszin van dierenartsen.

Ilonka WahlIlonka: Op het moment wil ik onderzoeken wat de man-vrouw verhouding bij practici en ondernemers is en of er andere redenen zijn voor mannen en vrouwen om (niet) te gaan ondernemen. Er zijn twee vragenlijsten gemaakt; één voor practici en één voor ondernemers.

De dierenartsklanten van Raadgevers Kuijkhoven hebben allen een mail gehad met het verzoek mee te doen aan een enquête. Tot nu toe loopt dat zeer voorspoedig. Heeft u de enquête nog niet ingevuld? Wilt u dit dan alsnog doen? U zou mij ontzettend helpen door deze in te vullen! Graag ontvang ik de mening van vrouwen en mannen, practici in loondienst en ondernemers. Wilt u een bericht ontvangen wanneer de resultaten bekend zijn of wilt u meer informatie? Dan kunt u uw email adres achterlaten aan het eind van de enquête of een mail sturen naar ilonka.wahl@raadgevers.nl.

Het invullen van de vragenlijst is anoniem en duurt ongeveer 5 minuten. Het onderzoek wordt binnen drie maanden afgerond, waarna de verkregen data zal worden vernietigd.

Klik op één van onderstaande links om naar de juiste vragenlijst te gaan.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en hulp!

Ilonka is inmiddels de gegevens aan het verwerken en zal binnenkort een terugkoppeling verzorgen met de resultaten. We hebben de buttons naar de enquête verwijderd. 10 Starterstip

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
 •  

  Compensatieregeling zwangerschaps- en bevallingsuitkering

  Vanwege een wijziging in de Wazo in mei 2005, verviel de zwangerschap,- en bevallingsuitkering voor de vrouwelijke zelfstandige. Vanaf juni 2008 kregen zij opnieuw recht op een uitkering vanuit de ZEZ. De vrouwen in de periode tussen mei 2005 en juni 2008 konden dus geen aanspraak doen op een zwangerschapsuitkering. Minister Koolmees heeft daarvoor de compensatieregeling in het leven geroepen.

  Lees Meer...

 •  

  Veranderingen in de wet geboorteverlof op til

  In februari heeft de Minister van Sociale Zaken Wouter Koolmees een wetsvoorstel gepresenteerd waarin de partner recht krijgt op meer verlof bij de geboorte van een baby. Nu krijgen partners na de geboorte nog 2 dagen betaald verlof, maar vanaf volgend jaar is het de bedoeling dat de partner een hele week verlof krijgt.

  Lees Meer...

 •  

  DBA tot 1 januari 2020 in de ijskast

  De wet die een einde moest maken aan schijnzelfstandigheid wordt tot 2020 in de ijskast gezet. Daarna moet nieuwe wetgeving klaar zijn. Dat schrijven minister Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en staatssecretaris Snel (Financiën) in een brief aan de Tweede Kamer. De handhaving van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) was eerder al opgeschort tot 1 juli van dit jaar.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact