Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

In de maatschap of vennootschap

Risico’s en kansen

Een maatschap of vennootschap biedt u de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer samen met anderen uw beroep uit te oefenen. Een dergelijke constructie biedt u voordelen maar ook nadelen. Zo’n samenwerkingsverband oprichten of je inkopen is een belangrijke beslissing, een om goed over na te denken. Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen. Waar voelt u zich het beste bij en bent u het meest productief.

Als u wilt toetreden tot een maatschap of vennootschap moet u weten hoe en waar u dat financiert. Met welke risico’s en kansen krijgt u te maken als ondernemer? Hoe werkt u samen met uw maten of vennoten? Maar vooral: hoe gaat u met al die zaken om?

Wij hebben gedegen kennis van alle maatschapsvormen en houden nieuwe kansen en ontwikkelingen scherp in de gaten. Daarbij beschikken wij over jarenlange ervaring uit eerste hand.

Voor advies

U kunt bij ons advies voor het toetreden tot een maatschap inkopen op uurbasis of de uren gebruiken van de StartersCoach of AdviesCoach.

 

Starterstips

Bij Raadgevers Kuijkhoven adviseren we medische ondernemers al meer dan 40 jaar bij de uitoefening van hun vak. Goed advies is gewoon broodnodig.
Download PDF
Laatste nieuws
Gratis kennismakingsgesprek Contact