Beleggen met Advies

Haal meer uit uw vermogen

U kunt bij ons Beleggen met Advies. Wij adviseren u dan om te beleggen in één of meerdere door ons samengestelde duurzame Profielfondsen.

Door planmatig te beleggen in deze portefeuilles en de prestaties goed te monitoren bent u beter in staat om uw beleggingsdoelen te halen.

Uw portefeuilles houdt u dan aan op uw persoonlijke Beleggersrekening of Pensioenrekening bij Fondsenplatform.

Wilt u meer weten over beleggen? Wij staan voor u klaar.

Beleggen met Advies in het kort

Verkennen

Wij helpen u met het verkennen en formuleren van uw beleggingsdoelen.

Passend

Wij zorgen ervoor dat uw beleggingen aansluiten bij uw beleggersprofiel, zodat het risiconiveau van de beleggingen altijd bij u past.

Beleggingsbeleid

Wij stellen onze Profielfondsen samen aan de hand van een goed doordacht en robuust beleggingsbeleid.

Wereldwijd

Wij zorgen ervoor dat onze Profielfondsen flexibel zijn door breed gespreid te beleggen in wereldwijde aandelen- en obligatiefondsen.

Wetenschappelijk

Wij gebruiken wetenschappelijk bewijs om te beleggen in factoren die leiden tot een hoger verwacht rendement.

Duurzaam

Wij willen naast goed financieel rendement ook een goed ecologisch en sociaal verantwoord rendement nastreven door duurzaam te beleggen.

Medisch

Wij beleggen een deel van uw geld ook weer in de medische sector.

Herbalanceren

Wij helpen u minimaal ieder jaar om uw portefeuille weer in balans te brengen met uw Beleggersprofiel.

Monitoring

Wij monitoren uw portefeuille en adviseren u over wezenlijke wijzigingen in uw portefeuille.

Online

Wij combineren persoonlijk advies met het gemak van een online beleggingsomgeving.

Beleggen

Beleggen is een goede manier om vermogen in stand te houden (na belastingen en inflatie) en om vermogen te laten groeien. Bij Beleggen met Advies adviseren wij cliënten om te beleggen met een concreet voor ogen. Lees meer

Beleggen met Advies

U kunt bij ons Beleggen met Advies. Wij adviseren u dan om te beleggen in één of meerdere door ons samengestelde duurzame Profielfondsen. Lees meer

Beleggen bij RK

Als medicus heeft u een druk leven. Of u nu startend medisch ondernemer bent of al een tijdje meedraait. U werkt hard en u heeft weinig tijd. Lees meer

Het nut van doelen bij beleggen

Beleggers, die een positieve beleggingservaring willen hebben, denken vooruit. Zij denken na over doelen die zij willen verwezenlijken. Lees meer

Beleggingsbeleid in een notendop

Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Lees meer
Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact