Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Praktijkmanagement: uw praktijk is onze zaak

Zelfstandig ondernemerDentist

Veel ondernemende medici willen (op termijn) een eigen praktijk. U koestert uw zelfstandigheid en vindt het leuk om naast medicus ook ondernemer te zijn. Maar het is wel belastend: het zijn eigenlijk twee banen en daar gaat tijd inzitten. Naast uw drukke werkzaamheden met uw patiënten moet u ook het praktijkmanagement organiseren. Gelukkig is ondernemen ook ons vak en kennen wij alle ins en outs van het runnen van een praktijk. Groot of klein. Uw praktijk is onze zaak.

Begeleiding en advies

Voor de begeleiding van u en uw praktijk kennen wij een aantal mogelijkheden. U kunt denken aan een AdviesCoach; 3,5 adviesuren per jaar. Dat geeft u de gelegenheid om uw vragen te stellen en zo nodig advies in te winnen. Bijvoorbeeld: wat gaat mijn inkomen worden, hoe regel ik mijn belastingen, moet ik al pensioen gaan opbouwen en hoe pak ik dat het beste aan?

U kunt ook kiezen voor de PraktijkCoach, een uitgebreidere versie van de AdviesCoach. U heeft de keuze uit zes, acht of tien adviesuren per jaar. U heeft op die manier meer tijd voor begeleiding en het stellen van vragen over praktijkmanagement in het algemeen en over uw praktijk in het bijzonder.

Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact