Raadgevers Kuijkhoven
uw adviseur voor ondernemen met zorg

Juridisch advies

Ik wil mij inkopen, wat komt daar bij kijken?

U heeft vragen van financiële aard maar ook juridische. Als u zich wilt inkopen in een praktijk of een eigen praktijk wilt beginnen of u wilt uw diensten onderbrengen in een BV dan wilt u weten wat dit voor u betekent.

Hulp bij juridische zaken

Raadgevers Kuijkhoven beschikt over een team juristen. Zij kunnen u onder andere bijstaan bij bijvoorbeeld een arbeidsconflict of het opmaken van een contract voor een nieuwe werknemer. Via uw adviseur kunt u hulp inroepen bij juridische vraagstukken.

P1000723“Ik krijg van onze cliënten bijzonder boeiende vraagstukken en opdrachten. Elke keer een andere uitdaging waar ik me vol voor inzet. Het voelt goed als je twee partijen bij elkaar kunt brengen. Als jurist en verzekeringsadviseur begrijp ik de implicaties van het ondernemen. Het is belangrijk dat u als medicus en ondernemer uzelf goed beschermt en dus laat voorlichten over uw rechten en plichten en die van uw personeel. Ik krijg met alle aspecten van de medische praktijk te maken, van contracten tot overnames, van associaties tot dissociaties. Ik geniet van mijn vak.”

mr. dr. Mark Kiesbrink.

Rechtsbijstand

Assistentie bij een arbeidsconflict

Onze adviseurs zijn nauw betrokken bij het wel en wee van onze clientèle en kunnen u helpen bij het krijgen van antwoorden op uw vragen.

Wij kennen uw vakgebied

Ons adviesteam wordt bij het begeleiden van deze processen ondersteund door onze juristen. Ook zij kennen uw vakgebied en hebben veel ervaring opgedaan op het vlak van arbeidsrecht, contracten en overeenkomsten, associaties en dissociaties e.d. Zo kunt u op professionele hulp rekenen bij bijvoorbeeld het inkopen in een praktijk.

Kosten rechtsbijstand

U kunt op uurbasis een contract laten opstellen voor uw nieuwe assistente of officemanager. U kunt zich laten adviseren over de te volgen weg bij een arbeidsconflict, ruzie binnen de maatschap of overname van een praktijk; alle juridische implicaties van het ondernemen in de medische sector.

Een rechtsbijstandsverzekering

Heeft u verregaande problemen dan zullen onze juristen u zo nodig verwijzen naar de dienst die hoort bij uw rechtsbijstandsverzekering.

Laatste nieuws
 •  

  De nieuwe zorgpremies voor 2018

  Premie is belangrijk, maar u wilt natuurlijk vooral goed verzekerd zijn. Kiest u puur op premie, dan kunt u nog wel eens duur uit zijn. Wij adviseren u om goed te letten op wat de verschillende verzekeraars u te bieden hebben. Het loont in ieder geval om te vergelijken.

  Lees Meer...

 •  

  Tijdelijke regeling aftrekbaarheid restschuld vervalt

  De overheid heeft aangekondigd dat per 1 januari 2018 de huidige regeling ‘aftrekbare rente bij restschuldfinanciering’ vervalt. Wat zijn de gevolgen voor de maandlasten?

  Lees Meer...

 •  

  Ons beleggingsbeleid in een notendop

  Het formuleren van een beleggingsbeleid is niet eenvoudig. Iedere stap in het proces moet goed zijn doordacht. Het is een iteratief proces, dat ook periodiek moet worden gereviewd. Wij realiseren dat dit voor veel beleggers ondoenlijk is. Toch is het hebben van een goed beleggingsbeleid essentieel voor een positieve beleggingservaring. Daar ligt dan ook de kracht van Beleggen met Advies. Als adviseur nemen wij voor u deze taak uit handen en formuleren en reviewen voor u het beleggingsbeleid en een daarbij passende belegging.

  Lees Meer...

Gratis kennismakingsgesprek Contact